No­wa 11 bro­szu­ra z se­rii „Bi­blio­tecz­ka Tech­nicz­na” od Mi­cha­el Hu­ber Pol­skaPoprzedni artykuł 

Wła­śnie wy­da­li­śmy no­wą bro­szu­rę na te­mat „Druk opa­ko­wań żyw­no­ści”. Jest to 11 ze­szyt z se­rii „Bi­blio­tecz­ka tech­nicz­na”.

Tym ra­zem za­jęli­śmy się po­now­nie te­ma­tem dru­ko­wa­nia opa­ko­wań środ­ków spo­żyw­czych.

W bro­szu­rze znaj­dzie­cie Pa­ństwo ze­bra­ną, ak­tu­al­ną wie­dzę na te­mat pro­ce­sów za­cho­dzących pod­czas dru­ko­wa­nia opa­ko­wań i ma­jących wpływ na mo­żli­wo­ść za­nie­czysz­cze­nia dru­ków, wska­zów­ki do­ty­czące do­bo­ru wła­ści­wych pro­duk­tów – farb, la­kie­rów, do­dat­ków do roz­two­ru zwi­lża­jące­go i środ­ków po­moc­ni­czych.

Opi­sa­ne zo­sta­ły rów­nież me­to­dy ba­da­nia mi­gra­cji.

Po­nad­to ze­bra­ne zo­sta­ły re­gu­la­cje praw­ne obo­wi­ązu­jące w za­kre­sie opa­ko­wań dru­ko­wa­nych w kra­jach Unii Eu­ro­pej­skiej, Szwaj­ca­rii a ta­kże re­ko­men­da­cje Ra­dy Eu­ro­py i Eu­PIA.

Ma­my na­dzie­ję, że no­wa bro­szu­ra po­mo­że Pa­ństwu upo­rząd­ko­wać wie­dzę na te­mat dru­ko­wa­nia opa­ko­wań środ­ków spo­żyw­czych.

Bro­szu­ra do­stęp­na jest w na­szych od­dzia­łach na te­re­nie Pol­ski a ta­kże na na­szej stro­nie in­ter­ne­to­wej w za­kład­ce Bez­piecz­ne opa­ko­wa­nie lub Wy­daw­nic­twa­/Bi­blio­tecz­ka Tech­nicz­na.

Za­pra­sza­my do lek­tu­ry!

Na pod­sta­wie in­for­ma­cji fir­my Mi­cha­el Hu­ber Pol­ska

 Pro­duk­cja: We­bFa­bri­ka 1999–2025 | Kon­takt | Re­gu­la­min | Po­li­ty­ka Pry­wat­no­ści